Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

Kaleido Star

In jos

Kaleido Star

Mesaj  Dark Dream xoxo ^^ la data de Sam Iun 26, 2010 3:53 pm

Kaleido Star (japoneză カレイドスタ) reprezintă un anime produs de Gonzo Digimation, al cărui director este Junichi Sato, iar scenarist este Reiko Yoshida şi este licenţiat în Statele Unite ale Americii de către ADV Films.

Acest anime a cuprins două serii şi acestea au fost urmate de trei OVA-uri. Seria anime a condus spre o serie manga, în care acţiunea are loc cu 15 ani în faţă comparativ cu anime-ul. Totodată este sursa de inspiraţie pentru un roman.

Primul episod din adaptarea în limba engleză a apărut în ediţia din ianuarie 2004 în revista Newtype. Luci Christian a dublat în versiunea anglofonă şi pe Sarah Dupont şi pe doctoriţa Kate. Ea a declarat într-un interviu că apariţia acestui lucru determină „despărţirea vocilor personale prin anumite şabloane vocale”. Acrobatul japonez Dio Kobayashi este menţionat ca fiind consultant special în 2002, iar un personaj din Kaleido Star, care are aceeaşi specialitate ca şi el (reprezentaţii cu bici) a primit numele lui.

Acţiunea anime-ului planează asupra unei fete de 16 ani din Japonia, pe nume Sora Naegino. Aceasta a visat, de când era mică, să fie o membră a Kaleido Stage (echivalentul lui Cirque du Soleil) din oraşul ficţional Cape Mary, California ( care seamănă izbitor cu San Francisco). Pe parcursul anime-ului va întâlni numeroase obstacole ce o vor ajuta să dobândească o maturizare mentală şi spirituală. Va fi ajutată de numeroşii ei prieteni şi de Spiritul Scenei, Fool.

Prima serie

Sora Naegino, o tânără acrobată japoneză, ajunge în America cu speranţa că va fi admisă la Kaleido Stage, un circ faimos la nivel mondial care a fermecat-o de mică. Cu toate acestea, se află în dificultate de cum ajunge în America. Se rătăceşte pe drum spre Kaleido Stage, este privită ciudat de către un bărbat misterios, iar bagajul ei este furat. Folosindu-şi abilităţile, Sora îl urmăreşte pe hoţ şi îl prinde.

Un ofiţer de poliţie o conduce la Kaleido Stage, însă descoperă că îşi ratase audiţia. Deşi are o explicaţie pentru întârzierea ei, idolul ei o sfătuieşte să se întoarcă în Japonia; pentru a o înveseli, managerul scenic de la Kaleido Stage o invită să vadă spectacolul din acea zi din culise. Sora acceptă, iar înainte de începerea spectacolului un acrobat se răneşte la mână. Sorei i se oferă rara ocazie de a fi pe scenă de către Kalos Eldo (el fiind bărbatul misterios ce se uita la picioarele ei). După un efort şovăitor, Sora este trimisă de la Kaleido Stage de către Layla şi se pregăteşte să se întoarcă în Japonia, însă Kalos se răzgândeşte şi îi spune Laylei că într-o zi lumea va veni doar ca să o vadă pe ea, fiind atracţia principala de la Kaleido Stage.

Începutul seriei o prezintă pe Sora ca fiind respinsă de ceilalţi, deoarece se credea că a fost admisă la Kaleido Stage prin relaţii cu şeful lor. În mod special, Layla este persoana care este cea mai rece faţă de Sora şi o consideră deranjantă şi ameninţătoare. Cu ajutorul prietenilor ei (managerul scenic Ken Robbins, acrobatele Mia Guillem şi Anna Heart şi tânăra Marion Benigni), cu multă determinare şi muncă grea, Sora va reuşi să câştige respectul celor din jurul ei. Incredibila ei personalitate îi aduce numeroşi prieteni (inclusiv cea a unui pui de focă), la fel şi numeroase roluri principale în producţiile de la Kaleido Stage. Peste timp, va reuşi să se împrietenească cu Layla.

Cu toate acestea, lucrurile par a o lua pe un drum greşit pe măsură ce tatăl Laylei face presiuni asupra ei să renunţe la Kaleido Stage în favoarea unei cariere de actriţă , iar în interiorul Kaleido Stage se plănuieşte preluarea şi închiderea acestuia. Sora trebuie să se bazeze pe personalitatea ei, munca grea şi prieteniile puternice pentru a stabiliza scena.
A doua serie

În a doua serie, Sora se reîntoarce pe scenă după ce a executat Manevra Legendară cu Layla. Această acrobaţie a condus la rănirea umărului Laylei, iar aceasta nu mai poate să fie pe scenă. Absenţa partenerei sale, care s-a retras pentru a juca în producţii de la Broadway, a condus la un declin uşor al Kaleido Stage. Leon Oswald, un acrobat francez extrem de cunoscut, este recrutat de către Kalos pentru a rezolva această problemă. Se pare că prezenţa Sorei îi aminteşte de cineva, şi uneori îl face să se comporte fie amiabil, fie nepoliticos cu ea.

În ciuda acestui lucru, Leon nu crede că Sora merită să fie pe scenă cu el, iar acest lucru o determină pe cel mai talentat dintre recruţii Kaleido Stage (May Wong, fostă patinatoare din China) să provoace poziţia Sorei ca partener al lui Leon şi star al spectacolelor.

Primul ţel al Sorei din acest sezon este să participe la Festivalul de Circ de la Paris, însă competitorii vor recurge la orice pentru a putea dobândi titlul de câstigători: trădarea, înşelarea sau chiar atacarea oponenţilor. Această atmosferă şi atitudine nu corespunde perspectivei Sorei (lipsită de griji, optimistă, ultra-idealistă), iar aceasta va renunţa în mijlocul reprezentaţiei sale (Acrobaţia Îngerului)împreună cu Yuri Killian, lăsându-şi prietenii, familia şi fosta parteneră confuzi şi dezamăgiţi de către Sora.

Cea mai mare parte a sezonului se concentrează pe eforturile Sorei de a îşi găsi, chestiona şi urma noi vise. După multe încercări şi respingeri, Sora îşi propune să devină un „Adevărat Star Kaleido”, concomitent cu crearea unei scene amuzante şi fără conflicte, fiind complet opusul celei de la Festival.

( by wikipedia)daca mai avetzi inf saw poze putetzi sa le punetzi:)
avatar
Dark Dream xoxo ^^
Moderator
Moderator

Mesaje : 145
Puncte : 237
Reputatie : 21
Data de inscriere : 22/06/2010
Varsta : 21
Localizare : Slobozia,Ialomita,Romania

Sus In jos

Re: Kaleido Star

Mesaj  Yume la data de Sam Iun 26, 2010 5:22 pm

a fost extraordinar 8-> l-am vazut de 2 ori si mi-a placut ffff mult ;)
avatar
Yume
Advanced
Advanced

Mesaje : 76
Puncte : 89
Reputatie : 11
Data de inscriere : 22/06/2010
Varsta : 27
Localizare : Brasov

http://culturacoreeana.forum-motion.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum