Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

Pokemon

In jos

Pokemon

Mesaj  Dark Dream xoxo ^^ la data de Vin Iun 25, 2010 11:49 pm

Pokémon este tot odată şi un desen animat japonez sau anime, bazat pe seria de jocuri video. Este difuzat în România de Disney Channel. Acesta este creat în Japonia şi apoi dublat în engleză de către televiziunile nord-americane. Este destinat telespectatorilor foarte tineri (copii între 5-15 ani), însă are fani devotaţi de toate vârstele.

Informaţii

Serialul a rulat 12 sezoane în SUA, iar acum se lucrează la cel de-al 13-lea. El are 608 de episoade, dintre care 6 sunt interzise sau cenzurate şi nu au fost difuzate niciodată în Statele Unite. Există şi o serie specială de 22 de episoade, cunoscută ca Pokémon Chronicles în care se prezintă aventurile celorlalte personaje din desen când nu sunt cu Ash Ketchum în călătoria sa. Anime-ul este împărţit în trei serii: Pokémon (seria originală), Pokémon: Advanced Generation şi Pokémon: Diamond and Pearl, ce a debutat în SUA în 2007. Fiecare dintre ele are mai multe serii secundare.


Lista personajelor

Dealungul sezoanelor au fost multe schimbari in lista personajelor. Personajele cele mai importante sunt urmatoarele :

* -Ash (personaj principal)
* -Brock (personaj secundar) - absenta sezonul 2
* -Profesor Oak (personaj episodic)
* -Gary Oak (nepotul Profesorului Oak) - personaj episodic sez 1-5
* -Sora Joy
* -Politista Jenny
* -Tracey (personaj episodic dar cu rol secundar in al doilea sezon)
* -Misty (personaj secundar) - dar cu rol principal în sezoanele 1-5
* -May (personaj secundar) - sezoanele 6-9
* -Max (fratele lui May-personaj secundar) - sezoanele 6-9
* -Dawn (personaj secundar) - sezoanele 10-12


Tipuri
Vezi şi: Tipuri de Pokémoni

Există 17 tipuri diferite de Pokémon-i. Fiecare dintre aceste tipuri are avantaje sau dezavantaje faţă de un altul. Pokémon-ii pe care îi poţi alege la începutul unui joc sunt de tipurile Grass, Fire şi Water, astfel încât indiferent pe care ţi-l alegi, adversarul tău urmează să îl ia pe acela ce are avantaj faţă de al tău. La început au fost doar 15 tipuri, Dark şi Steel fiind introduse din cea de-a doua generaţie. Magnemite şi cu forma sa evoluată, Magneton, sunt singurii Pokémon-i din prima generaţie ce au primit unul dintre tipurile noi. În jocurile de pe Game Boy erau doar de tip Electric, pe când în cele de pe Game Boy Color sunt Electric şi Steel. Cele 17 tipuri de Pokémon-i sunt:
1.Normal 2.Foc 3.Apă 4.Electricitate 5.Iarbă 6.Gheaţă 7.Luptă 8.Otravă 9.Pământ 10.Zbor 11.Psichic 12.Insectă 13.Piatră 14.Fantomă 15.Dragon (rezistenţă şi slăbiciune la 15 tipuri Pokémon)
Tip
BUG
DARK
DRAGON
ELECTRIC
FIGHTING
FIRE
FLYING
GHOST
GRASS
GROUND
ICE
NORMAL
POISON
PSYCHIC
ROCK
STEEL
WATER

Informaţii

La început, scopul jocurilor Pokémon era să îi prinzi pe toţi (Gotta catch'em all!). De la un timp, Nintendo a hotărât să renunţe la această replică, ce intrase în minţile tuturor copiilor, scopul principal rămânând învingerea liderilor de sală şi câştigarea ligii. Pentru fiecare generaţie, Nintendo producea câte două jocuri identice, diferenţa constând în imaginea de pe copertă şi introducerea de la începutul jocului. Exista un anumit număr de Pokémon-i, ce nu se găsea decât într-una dintre cele două versiuni. Astfel, pentru ai putea prinde pe toţi aveai nevoie de un un cablu de reţea (Game Link Cable). Cu ajutorul acestui cablu puteai face schimb de Pokémon-i cu un alt jucător şi să te lupţi cu acesta, folosindu-te de propriii tăi monstruleţi. Există şi Pokémon-i ce nu se pot evolua decât prin schimb (Haunter, Machoke, Graveler, Kadabra etc.). Seria de jocuri video Pokémon este cunoscută pentru faptul că a utilizat cel mai mult acest Game Link Cable. În ultimii ani, jocurile de pe Game Boy Advance au inclus un accesoriu, cunoscut ca Wireless Adaptor. Acesta permitea jucătorilor să facă schimb de la o anumită distanţă, fără a se mai complica cu un cablu. A patra generaţie, care şi-a făcut debutul în 2007, a introdus sistemul Wi-Fi Connections. Sistemul acesta este un fel de Internet şi permite jucătorilor, pe lângă schimburi şi lupte, posibilitatea de a face toate acestea la nivel mondial şi de a comunica între ei. Acest sistem este unul dintre cele mai inovatoare lucruri pe care le-a avut de oferit Nintendo în ultimii ani.(nu sunt autoarea acestor inf,ele sunt luate de pe wikipedia )daca mai avetzi inf saw poze putetzi sa le punetzi aici
avatar
Dark Dream xoxo ^^
Moderator
Moderator

Mesaje : 145
Puncte : 237
Reputatie : 21
Data de inscriere : 22/06/2010
Varsta : 21
Localizare : Slobozia,Ialomita,Romania

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum